FAQ

Produktet

Hvordan indstiller jeg tiden på mit træur?

 

 

Position 1:

Urets standardposition. Her bør kronen altid være placeret under brug af træuret.

Position 2:

Kronen bør forsigtig trækkes til denne position, hvorefter uret kan indstilles ved at dreje den.

 

 

Er mit ur vandtæt?

Alle vores ure er betragtet som værende vandresistente (3 atm), hvilket betyder, at de kan holde til ting som små sprøjt og regn. Derfor bør urene aldrig anvendes til aktiviteter såsom fiskeri, svømning eller bad, og bør under ingen omstændigheder nedsænkes i vand. Træet i sig selv er overfladebehandlet, hvilket betyder, at det kan klare en hvis mængde vand/fugt, men udsættes dette for overdrevne mængder, kan der ske ændringer i træ og farve. I et sådant tilfælde bør du omgående tage uret af og lade det tørre ved almindelig stuetemperatur indtil uret opnår sit oprindelige udseende.

Kan jeg få allergiske reaktioner ved brug af uret?

Vores træure er lavet af fine og naturlige materialer og indeholder ingen giftige kemikalier eller nikkel, hvilket gør dem allergivenlige. Hvis du oplever nogen form for kløe, inflammation eller andre irritationer, kan det skyldes en evt. træ-allergi. Hvis du oplever dette, bør du stoppe med at benytte dit træur og kontakte os og/eller din læge.

Hvordan ændrer jeg remlængden på mit træur?

Når du bestiller et ur fra os, tilbyder vi altid at justere remmens længde, så dit træur er tilpasset når du modtager det. For at gøre dette, skal du blot tage brug af vores size-guide og herigennem finde de mål, du skal vælge, når du foretager din bestilling.

Hvis du selv vil tilpasse remmen, evt. på et senere tidspunkt, kan du også det. Ethvert køb indkluderer værktøj til selv at kunne justere urets remlængde, så tag venligst brug af dette værktøj. Følg gerne vores guide til, hvordan du selv tilpasser remmen med vores instruktionsvideo.

Kan jeg undgå beskadigelse af uret og forlænge dens levetid?

For at sikre den længst mulige levetid for dit træur, bør du bære dit ur med respekt, og derfor undgå hårde stød, tab og andre former for beskadigelse.  Ud over dette er det vigtigt, at du opbevarer dit ur med fornuft, hvilket betyder, at du ikke bør udsætte det for fugt eller lave/høje temperaturer. Dette kan nemlig, i værste fald, medføre at træet og glasset kan risikere at revne, og vi anbefaler derfor også, at du opbevarer uret i et fornuftigt sted, evt. original emballage, når du ikke bruger det.

Betaling og levering

Er der gratis fragt?

Ja, vi tilbyder fri fragt i hele verden!

Sender I internationalt?

Ja – vi sender vores ure ud til hele verden – og dette gratis!

Hvornår kan jeg forvente at modtage min ordre?

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage (i Danmark). Vi bestræber os altid på at sende dine varer indenfor 2 hverdage. Hvis du bestiller inden kl. 12.00, vil vi i størstedelen af tilfældene sende varen samme dag. Forsinkelser kan naturligvis forekomme, og den forventede leveringstid bør anses for at være vejledende.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

Betalingerne på vores side foregår igennem betalingsmodulet QuickPay, og det er muligt at anvende følgende betalingsmuligheder:

Visa, Visa-Dankort, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit og Maestro.

Garanti, returnering og reperation

Jeg vil gerne returnere mit ur – hvad gør jeg?

Når du modtager dit ur, har du altid 14 dages fortrydelsesret, hvilket betyder at du frit kan returnere dit produkt inden for perioden, såfremt det ikke har været taget i brug, eller på anden vis er blevet beskadiget eller har mistet salgsværdi.
Hvis der er tale om en sådan fortrydelse kan du blot benytte vores
returportal, hvorfra du kan printe en pakkelabel ud, som du så kan klistre på din pakke og sende. Du bør altid udfylde retursedlen, som skal ilægges pakken før du sender den.

Hvis der er tale om andre former for eller senere returnering, bør du venligst besøge vores returneringsside, hvor du skal udfylde de nødvendige oplysninger omkring returneringen, hvorefter vi vil evaluere situation og hjælpe dig videre med dine muligheder.

Mit ur er blevet beskadiget – Hvad gør jeg?

Hvis du uheldigvis har beskadiget dit ur, eller uret allerede var beskadiget, da du modtog det er proceduren den samme. Gå venligst til vores returneringsside og udfyld vores formular med de nødvendige informationer.

Er der garanti på urets batteri?

Med tiden kan det blive nødvendigt at batteriet i dit træur. Vi anbefaler at dette gøres af en specialist, guldsmed eller lign. Eller at du sender det tilbage til os, da det er en forholdsvis avanceret procedure.

Vi vil naturligvis gerne hjælpe dig. Dine muligheder omkring batteriskift afhænger af tiden siden dit oprindelige køb. Kig i skemaet nedenfor, for at se dine muligheder.