Vores rødder

Innovative, bæredygtige og allergivenlige

Ure ses i utroligt mange forskellige former, farver og størrelse og hos WoodTime ønskede vi at skabe innovative og kreative produkter. Ved at søge inspiration i naturen, fandt vi ud af hvor fantastisk, smukt og naturligt et materiale træ er, og det blev hurtigt et oplagt valg i målet om at skabe et komfortabelt og let ur, der var helt unikt og ville vække opmærksomhed. Uden nikkel og andre skadelige kemikalier fundet i andre ure kombineret med vores initiativ til at genopbygge og bevare skovene rundt i verden, skabte vi et nedbrydeligt, økologisk og allergivenligt produkt og byggede det op omkring en ligeså bæredygtig forretningsmodel.

Ingen mellemmænd = høj kvalitet til fair priser

Højkvalitets-ur-industrien er karakteriseret ved høje priser, som er et resultat af de ofte utroligt mange spillere i salgsprocessen. I en verden hvor distributører, grossister og detailhandlere vil tjene penge, er det ifølge os, umuligt at tilbyde ure til fair priser. Derfor har vi skåret alt det overfladiske fra, nemlig alle mellemmændene, så vi kan sælge vores produkter direkte til dig, og sikre os at du opnår en fair pris med en kvalitet, der mere end retfærdiggør din investering.

Ingen tvivl, tøven eller skuffelse

Ure er som bekendt produkter, der involverer massere af personalisering og præferencer omkring brug, placering og størrelser. Dette kan være en smule problematisk i vores nuværende, digitale og online-baserede verden, fordi du ikke kan opnå den samme føling og fornemmelse af produkterne før køb. Vi mener ikke der findes noget mere skuffende end at modtage noget, der simpelthen bare ikke er klar til brug. Derfor tilbyder vi altid gratis tilpasning af din rem og til dette har vi lavet en anvendelig og pålidelig size-guide og målebånd, så vi sikrer at du modtager et tilpasset ur, når du modtager det. Også selvom du ikke får det målt rigtigt første gang, bør du ikke bekymre dig. Alle laver fejl og derfor modtager du altid værktøj til selv at ændre remlængden. Her har vi naturligvis en video-guide, som viser præcist, hvad du bør gøre.


Vores fokus

Hvad vi gør for at tilfredsstille vores kunder og beskytte verden omkring os..
  Beskytte miljøet

  Vi fokuserer på at beskytte det mest dyrebare vi har omkring os, ved at mindske spild og forurening og producere naturlige, nedbrydelige produkter

  Beskytte miljøet
  Med fokus på bæredygtighed
  SKABE UNIKKE PRODUKTER

  Vi fokuserer på konstant at udvikle nye produkter, der besidder unikke designs og samtidigt matcher vores kvalitetskrav

  SKABE UNIKKE PRODUKTER
  I BÅDE DESIGN OG KVALITET
  Stærke bånd og venskaber

  Kundetilfredshed er kernen i alt hvad vi laver, men for os handler det allermest om at være tilfredse med det vi yder. Vi ønsker at hver eneste kunde får den bedst mulige oplevelse med vores produkter. Vi er bundærlige omkring produkterne, og vores gratis tilpasning af remlængde, gør det muligt at modtage et ur, der er klar til brug med det samme.

  Stærke bånd og venskaber
  med hver eneste kunde
  Tilgængelige produkter

  Vi ønsker at tilbyde produkter, der er tilgængelige for alle. Produkterne fås til både mænd og kvinder til priser, der er betalelige. Vi tilbyder altid gratis tilpasning af remlængden på urene, som altid leveres gratis og til alle i hele Danmark. (vi arbejder på flere lande)

  Tilgængelige produkter
  for alle og enhver

Vores fordele

Unikke produkter

Gratis tilpasning af remlængde

Gratis fragt og returnering

30 dages fuld returret